Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička z remosky pod nivovou peřinkou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

3. 1. 2020 21:15

Suroviny

Porce: 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 729 kJ / 413 kcal
Bílkoviny15,38 g
Tuky34,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 82 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,05 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

3. 3. 2020 19:38

milofr: Nemohla jsem dát celé dno, vařila jsem pouze pro tři osoby, šťávu pěkně setřu silikonovou stěrkou .:-K:-K:-K

milofr

3. 3. 2020 17:47

myslím že je škoda aby se šťáva vsákla do papíru, dám masa tolik aby bylo zakryté celé dno remosky a nic nepřijde nazmar

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička s peřinou krkovička v perince

Suroviny: krkovice vepřová, sýr niva, smetana, cibule, kmín mletý, pepř mletý, sůl, omáčka worcesterová, olej

TopRecepty.cz

Krkovička z remosky pod nivovou peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P4p6