Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek z bůčku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 7. 2009 16:00

Suroviny

Porce: dle množství masa

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po odležení je bůček krásně měkký.Tento recept jsem tu nenašla tak dodávám i s fotečkama

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 6. 2011 08:02

Tohle na mne vykouklo z náhodných;-)ještě jsem nikdy nedělala řízky z bůčku,vždy jsem si říkala,že to musí být tuhý.:-(Ale koukám jak to chválíte,že to budu muset též vyzkoušet až budu dělat řízky,často to není;-).

jollka jollka

25. 7. 2009 08:40

Děkuji všem za bodíky a kladný komentář k tomuto receptu:-);-):yes:

Pejli Pejli

25. 7. 2009 07:45

PIPRE!Však si říkala, že ted jíš všechno a hubneš!! tak co řešíš bůček! :-D nebo si pak po něm zasportuj! :-p jinak takovouhle "light":-p dobrůtku! to já můžu, letí bodík :-D

Bibinka Bibinka

24. 7. 2009 22:07

Jollko, také dělávám a je to suprový:-pnemám ráda úplně libový řízky a tohle mi vyhovuje. Bodík letíííí k tobě:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 7. 2009 21:17

Jano, to určitě vyzkoušej, jen je pořádně naklepej. Dneska jsou bůčky hodně libové, takže, zas takový úlet to nebude;-)

pipre pipre

24. 7. 2009 20:49

Že bych pro jednou zhřešila a nemyslela na váhu?;-):-))..I můj otec měl najraději řízky z bůčku a jídlo znám. Je chutné ..Bodík:yes:

jollka jollka

24. 7. 2009 19:28

Můj muž je taky řezník proto tak krásný masíčko:yes:maj ted novýho dodavatele tak mají tak krásný maso.Z takovýho jsem minule dělala bůčkovou roládu:-p;-):-)):yes:

Iljusa Iljusa

24. 7. 2009 19:21

jak říkal můj dědeček (řezník) z bůčku je nejlepší řízek ;-)

jollka jollka

24. 7. 2009 19:08

Moc děkuji za pochvalu když je tak libovej je škoda to neudělat!:-p:-)):yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

24. 7. 2009 18:33

Jollko. To jsi mne potěšila. Jsme na stejné parketě. Vždy, když děláme jakékoliv řízky. Vždy mi žena udělá taky z bůčku. Já ho nechám vychladnout a dám do chladničky. A studenej jen tak s chlebem a něčím kyselýmn nebo zelenou paprikou, nebo rajčetem - super. + bodík. Václav

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízek z bůčku řízky z bůčku řízek bučkové řízky bůčkový řízek nejlepsi bucek recepty.cz řízky z bučku recept z bůčku bucek jako rizek bůček řizek jak připravit bůček recepty z bůčku řízek s bůčku nejlepší recepty z bůčku libový bůček řízky s bůčku bůček řízky řízečky z bůčku bůček light plněné řízky z bůčku

Suroviny: bůček vepřový, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Řízek z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R8Q