Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřoví vrabci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 2. 2020 14:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 435 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny122,58 g
Tuky55,33 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy16,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

6. 2. 2020 15:23

Eja57: "...levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu..."
Aha..., asi mají recht:yes: Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že 8-(
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji:yes: ale sypat mouku do HORKÉ šťávy:-O to už se musí umět, že;-)
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku) :yes:

Barborka 2

6. 2. 2020 15:15

Eja57: Bohužel vyfocené a servírované to nemám. Už jsme vše snědli. Až buď vařit příště pokusím se nezapomenout a vyfotit.

Eja57 Eja57

6. 2. 2020 14:42

casino: i oni asi ráčejí seznat, že levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu k vrabčákům ( proto taky oslovuji autorku, jestli by nebyla fotečka už na talíři...)....kromě neprovaření se nabízí samozřejmě poměr výpek/voda/mouka...to mají recht

Eja57 Eja57

6. 2. 2020 14:34

Barborko, fotka naservírovaného jídla by nebyla???;-)

Dajda Dajda

6. 2. 2020 13:57

Eja57: .... a provařených! :-D

casino casino

6. 2. 2020 13:46

"1 lžíce hladké mouky" vs. "trochu vody"
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám ;-):-):-D:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 2. 2020 13:24

Barborka 2: :-O když je to samozřejmé, proč to není napsáno v receptu? Ne každý zvládá vaření a pak se řídí jen tím, co recept radí.

Barborka 2

4. 2. 2020 20:58

cathleen: Samozřejmě že provařím aby šťáva zhoustla.

Eja57 Eja57

4. 2. 2020 16:47

cathleen: někdy žádná fotka je lépe - podle fotky to asi dál provařeno není....navíc vrabců je tady plné hejno....

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 2. 2020 16:02

Barborko, zaprášíš to moukou, vložíš maso zpátky a - :-? Dál neprovařuješ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřoví brabci recepty vrabec

Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, kmín celý

TopRecepty.cz

Vepřoví vrabci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/84rg