Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninovo-sójový nákyp

Hodnocení receptu je 3,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 3. 2020 08:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 293 kJ / 3 177 kcal
Bílkoviny223,35 g
Tuky139,22 g
Vláknina89,25 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 2,17 g
Sůl5,04 g
Sacharidy213,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Varenie sóje : sóju namočíme na 24 hodín do vody. Potom ju aj s vodou varíme, v tlakovom hrnci 40 minút od začiatku varu (syčania ventilu). Viac nevaríme, sója nie je ako iné strukoviny, nerozvarí sa, ale opäť stvrdne.

Pozor, zo začiatku varu sója dosť pení, penu necháme, nezberáme, sú to vyzrážané bielkoviny, pena sa vstrebe.

Sója sa dá výborne mraziť, uvarím jej vždy viac naraz a zmrazím. Potom mám k dispozícii a nemusím zakaždým variť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleninové recepty zeleninový nákyp recept

Suroviny: soja, hrášek, kukuřice, mléko, vejce, sýr tvrdý, nať petrželová, mouka hladká, květ muškátový, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zeleninovo-sójový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rOLk