Placky z hlávkového zelí s medvědím česnekem
Usmažte si výborné placky z hlávkového zelí. Navíc obsahují medvědí česnek, který jim dodává příjemně štiplavou chuť. Placky můžete použít jako přílohu k hlavnímu chodu, anebo jako chuťovku do ruky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 709 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,84 g |
Tuky | 18,22 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 75,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Placky podávame ako prílohu alebo samostatné jedlo.
Mimo sezónu medvedieho cesnaku použijeme cesnak obyčajný.
Môžeme použiť aj iné bylinky alebo koreniny. Nám chutia len takéto "obyčajné".
Ak chceme placky nadýchané, môžeme pridať na špic noža sódu bicarbónu - ja to nerobím, vadí mi. Alebo do hmoty dáme žĺtky a z bielkov ušľahaný sneh.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2020 14:57
4. 3. 2020 14:34
Recept se mi moc líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 31 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 59 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelné placky pečené na pánvi a v troubě. Nejlepší zelňáky podle našich babiček
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hlavkoveho zeli placky se zelím recepty s medvědím česnekem
Suroviny: zelí bílé hlávkové, sůl, pepř, česnek mědvědí, vejce, jogurt bílý, mouka hladká, olej
Placky z hlávkového zelí s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6X9
2 názory