Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Loudavé těsto (sladké i slané)

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 3. 2020 11:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 337 kJ / 2 710 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky71,39 g
Vláknina15,72 g
Cholesterol 22 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy441,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/loudave-testo-slane-i-s...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

26. 3. 2020 00:10

Dnes opět pečeno:yes:, tentokrát jsem přidala 200g vicezrnne smesi na chleba( místo 200g polohrubé mouky). Opět super :yes:

Gabina

20. 3. 2020 15:53

Doplňuji - housky dobré a měkké i druhý den :yes:

cathleen cathleen

20. 3. 2020 14:17

Gabina: díky:-!:-K

lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky ;-)

lenka962

20. 3. 2020 09:29

Dala by se z toho těsta udělat i pizza? Já myslím, že ano:-)

Gabina

19. 3. 2020 22:12

Vynikajici :yes: dnes jsem upekla uzlíky, nechala jsem je chvíli kynout ve vlažné troubě, krásně vyskočily a jsou super. Zaděláme na další varku

cathleen cathleen

14. 3. 2020 11:13

takseptam: sušeného droždí se dává 2,5x méně, tak ho dejte 4 gramy ;-)

takseptam

14. 3. 2020 09:38

Chtěla bych se zeptat vzhledem k současné situaci a mému zdravotnímu stavu, kdy fakt nemůžu moc riskovat, pokud bych použila sušené droždí, tak kolik? Nemám s tím zkušenost... Děkuji za info.

magdalenka magdalenka

13. 3. 2020 18:54

cathleen: :-K

cathleen cathleen

13. 3. 2020 18:37

magdalenka: těsto vyndáš z lednice už vykynuté, tak není třeba nechat ohřát, ale rovnou propracuješ a tvaruješ. Teprve pak - na plechu - necháš vykynout znovu a upečeš :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 3. 2020 17:32

magdalenka: Asi to bude stejné, vytvaruješ naplníš a ono to kyne pod rukama, namažeš a za deset minut pečeš. Ono to je bláznivé těsto!:-D;-) Langóše budou i z tohoto, určitě dobré! A závin taky!

magdalenka magdalenka

13. 3. 2020 17:27

Veronika.Hrozna: lángoše robím z úplne iného cesta (ako chlebové so zemiakom), ale toto ma zaujalo, zišlo by sa na závin mať po ruke.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 3. 2020 17:24

magdalenka: Ja robím Ludo cesto a keď som sa pýtala,na to isté, tak skoro hneď a aj to tak bolo. Robím z neho langoše.

magdalenka magdalenka

13. 3. 2020 17:15

Prosím, keď cesto vyberiem z chladničky, nechám hodinku zohriať, až potom s ním pracujem?

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 3. 2020 09:04

:yes::yes::yes: super, dík za recept :-K hezký den

cathleen cathleen

8. 3. 2020 12:00

magdalenka, hospodyne, medanek, Odeta: děkuji všem :-K - věřím, že se těsto osvědčí ;-) - u nás chutnalo moc. Jít si během pěti dnů kdykoliv do lednice vyndat těsto, hned tvarovat a po chvíli kynutí péct...je opravdu velice fajn:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: loudavé testo postup rohlíky z loudaveho kynutého těsta dá se použìt vykynuté těsto druhý den? sladké těsto ze sušeného droždí listové rohlíky na slano rohlíčky z loudavého kynutého těsta rohlíčky z loudaveho těsta rohlíčky z loudavého listového těsta pekarnomanie těsto na slano

Suroviny: mléko, jogurt bílý, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Loudavé těsto (sladké i slané)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nKED