Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnková bábovka z Hery

Moučník, patřící mezi první, který upečou i úplní začátečníci. Řeč je o klasické mramorové bábovce, vonící po rumu. Recept je v hrníčkové úpravě, takže se obejdete bez složitého vážení a již za hodinu budete mít oblíbený český moučník na stole.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

14. 3. 2020 14:39

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie7 736 kJ / 1 849 kcal
Bílkoviny54,47 g
Tuky45,24 g
Vláknina13,75 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 664 mg
Sůl2,37 g
Sacharidy299,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bábovka z hery hrníčková bábovka z hery

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, mléko, tuk hera, vejce, cukr, prášek do pečiva, kakao, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Hrnková bábovka z Hery

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/74o8