Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenský rakytníkový sirup

Šťáva z plodů rakytníku řešetlákového je velmi kyselá; obsahuje velké množství vitaminu C. Pro uchování můžete šťávu z rakytníku smíchat s cukrem a vyrobit si tak rakytníkový sirup. Je vhodný pro přímou spotřebu či pro ředění s vodou nebo použít na přelití zmrzliny nebo jiného dezertu.

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 11. 2019 13:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Skladujeme v chladu a temnu. V lednici vydrží i rok. Je výborný a díky tomu, že je za studena lisovaný, je opravdu vitamínovou bombou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rakytníkový sirup sirup z rakytníku recept rakytnik sirup recept recept sirup z rakytniku rakytníkový sirup recept

Suroviny: rakytník, cukr krupice

TopRecepty.cz

Panenský rakytníkový sirup

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94O4