Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové rizoto se slepicí

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 11. 2019 01:55

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie142 kJ / 34 kcal
Bílkoviny1,92 g
Tuky2,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiroval mně tento starý recept:

SLEPICE V POHANCE - starý recept z Hané

1/2 slepice (asi 800 g), 300 g pohanky, 1/2 l slepičího vývaru, muškátový květ, sůl.

Pohanku přebereme, propláchneme v cedníku studenou vodou a necháme okapat. V osoleném slepičím vývaru ji uvaříme. Maso z vařené slepice obereme, nakrájíme na malé kousky, přidáme do uvařené pohanky a ochutíme květem.

Snažila jsem se recept trochu přizpůsobit našim soudobým chutím. Přeji dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pohanka lámanka, vývar drůbeží, vývar, paprika sušená sladká, hrášek, paprika, cibulka jarní, paprika, maso vařené, maso, máslo, petrželka, sýr strouhaný, kečup sladký, okurky sterilované,

TopRecepty.cz

Pohankové rizoto se slepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P4gy