Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezé sopky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

17. 12. 2019 01:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 859 kJ / 1 878 kcal
Bílkoviny18,00 g
Tuky0,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy451,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sopečný efekt vznikne při pečení. Pokud se nedaří dosahnout vybublaneho efektu, vyzkoušejte nechat bezé delší dobu v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petonka Petonka

24. 12. 2019 14:54

Nadja: Dokud se to nesní :-) je to tvrdé ty bublinky.

Nadja Nadja

19. 12. 2019 17:15

Zajímavé a efektní, ale jak dlouho po vychladnutí to vydrží? :-?

Petonka Petonka

17. 12. 2019 16:42

Veronika.Hrozna: Verunko,to chce kávičku a nebo zapalit si třeba aromalampičku s meduňkovým olejem:-D
Pak to bude olerajt;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 12. 2019 14:59

Eja57: Pak soptíš, ne!:-D Já teď soptím nad krémem, za oknem je 11 stupňů srazila jsem nedobře vychlazený krém, dělám další, za oknem už 12 stupňů, nic se mi nechladí. Ráno jsem poskytovala první pomoc punčovému řezu, je v mrazáku !
V lednicích narváno! :-//

Petonka Petonka

17. 12. 2019 14:26

casino: :-D ja sušila na slabší teplotu a nikdy nic nevysoptilo ale pak parkrat se s tim pekla dyl a :yes:

casino casino

17. 12. 2019 14:02

Sopka?
Mně kdysi provedla cosi podobného PAVLOVA...;-(
No a že jsem onehdy pjééékně soptil je snad pochopitelné, že :-D

Eja57 Eja57

17. 12. 2019 13:36

Já na to pořád tedy jaksi čumím:-O ušlehanou bílkovou hmotu dám do cukrářského sáčku, na plech nastříkám ne jen jako pusinku, ale takový větší kopeček a suším v troubě dokud to nezačne chrlit lávu:-D:-? A co se s tím bublifukem stane po zchladnutí? Když do toho kousnu, jakou to má konzistenci?

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 12. 2019 12:54

Petonka: díky :-K Možná by bylo fajn doplnit to do závěru receptu i pro další zájemce, kteří budou recept číst ;-)

Petonka Petonka

17. 12. 2019 12:49

Ano vznikne samo, když se necha dostatečně dlouho v troubě. Je to jakoby vybublaný střed ktery se vysuší. Take jsem pekla několikrát než se mi povedly bubliny.

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 12. 2019 12:32

Nic takového jsem ještě nepekla, tak by mě zajímalo, jak vznikne ten efekt "sopky":-? Vyvře to takhle samo při pečení?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bílek, cukr moučkový, cukr krystal, ocet

TopRecepty.cz

Bezé sopky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A4Xp