Jihočeská povidla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 48 594 kJ / 11 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 162,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 695,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj http://recepty.vareni.cz/jihoceska-povidla/
Paní Renátě Hřebíčkové moc děkuji za inspiraci a super recepty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2010 12:54
Červená barva je ze švestek
5. 8. 2009 17:16
No je to fotka bezprostředně po uvaření, měla jsem je takové červené
5. 8. 2009 12:59
Můžu se zeptat, to má fakt takovou červenou barvu po uvaření?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 28 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 29 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 44 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Další recepty
Tématické fráze: povidla z pekárny jablečná povidla domácí povidla z jablek vaření povidel jablečná povidla z domácí pekárny jablečná povidla v domácí pekárně povidla v domácí pekárně povidla recept jablečná povidla z pekárny jablečná povidla v pomalém hrnci domácí povidla povidla povidla z jablek povidla v pekárně jak se vaří povidla povidla z domácí pekárny jablečná povidla recept povidla v pomalém hrnci příprava povidel jablečná povidla v pekárně
Suroviny: jablko, ocet vinný, švestky, hruška, cukr krupice, rum
Jihočeská povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rwo
3 názory