Nekynuté bramborové vdolečky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 855 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,73 g |
Tuky | 8,57 g |
Vláknina | 10,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 123,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouku přidávejte postupně. Každé brambory jsou jiné. Nejlepší jsou ještě teplé, když jsou křupavé, ale dobré jsou i studené. Měla jsem z toho 11 kousků.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2020 18:04
23. 5. 2020 11:02
16. 5. 2020 16:02
16. 5. 2020 15:11
15. 5. 2020 20:33
15. 5. 2020 16:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: vdolečky z bramborového těsta bramborové vdolky nekynuté
Suroviny: brambory, vejce, škrob, mouka polohrubá, kypřící prášek, sůl, olej, marmeláda, smetana zakysaná
Nekynuté bramborové vdolečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3w7
6 názorů