Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

13. 5. 2020 13:10

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 003 kJ / 718 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky69,07 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy14,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme jako přílohu k hlavnímu chodu nebo také s opečenou bagetou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kacuda

15. 5. 2020 10:26

tejaja: Už jsem ten vzkaz našla. Myslela jsem, že mi to přijde normálně do e-mailu, tak se promiňte. Jsem zvyklá na něco jiného. Všude je to jináč. ;-)

Kacuda

15. 5. 2020 10:25

Eja57: Celý život jsme tomu říkali čínské zelí a na jednou to pro změnu je pekingské. Potom člověk v tom nemá mít guláš!!! ;-)

Eja57 Eja57

13. 5. 2020 19:25

Kacuda: a psát recept s jinou surovinou než kterou jsi použila taky??? Pokud někdo použije JEDNO ČÍNSKÉ zelí a ostatní suroviny tak to opravdu nebude k jídlu.....

tejaja tejaja

13. 5. 2020 19:16

Kacuda: Určite? To neverím...pozrite si svoje vzkazy v pravom stĺpci pod svojim nickom. Rozbaľte si ten stĺpec, tam máte vzkazy.

Kacuda

13. 5. 2020 19:11

tejaja: Mě žádný vzkaz ani nepřišel!!! A vykřičníků si můžu dávat kolik chci!!!

tejaja tejaja

13. 5. 2020 19:03

Kacuda: Odpustila by som si na vašom mieste tie výkričníky. Poslala som vám 13. 5. 2020 15:33 vzkaz, doteraz ste si ho neprečítali, ale to neznamená, že som vám ho neposlala.

Eja57 Eja57

13. 5. 2020 19:00

Kacuda: Omlouvám se, že jsem to "rozpoutala" zrovna u tohoto receptu.... Ale pokud někdo použije v původně uvedeném receptu jedno ČÍNSKÉ zelí, tak to nebude k jídlu....stejně jako u jiných receptů....čínské a pekingské zelí se liší fakt hodně, viz foto....taky nezaměníme kapra a lososa...

Kacuda

13. 5. 2020 18:04

tejaja: Mě tedy nikdo neuvědomil, že se něco mění!!!

Eja57 Eja57

13. 5. 2020 17:08

tejaja: tak tady straší....všechny podobné recepty byly z "čínského" a teď je všude "pekingské"....fakt

tejaja tejaja

13. 5. 2020 17:07

Veronika.Hrozna: Ak dáš do vyhľadávača "čínske zelí", vyjde 9 strán receptov. Bohužiaľ, sú medzi nimi aj také, kde nie je použité čínske, ale pekingské.

tejaja tejaja

13. 5. 2020 17:02

Eja57: Zmenila som len v tomto recepte a upovedomila som autorku. ;-)

Eja57 Eja57

13. 5. 2020 16:38

Veronika.Hrozna: no to máš asi pravdu;-( no ale kdo dá na název suroviny a do receptu použije opravdu čínské - pak choi, bok choi a milion dalších názvů, ale furt je to čínské - bude zklamán taky, protože recept nebude fungovat....

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 5. 2020 16:32

A ti co to nečetli, budou hledat dál recepty na Čínské zelí a ani si neškrtnou!:-D:-D:-D:-D

Eja57 Eja57

13. 5. 2020 16:11

tejaja: týýýýjo....koukám, že jsi všude změnila čínské zelí na pekingské, a že těch receptů tu je:yes:

tejaja tejaja

13. 5. 2020 15:28

Eja57: Vďaka, vďaka, vďaka...pred istým časom som tu "bojovala" s pekingskou a čínskou kapustou a nepochodila som. bohužiaľ. Tak dúfam, že teraz ty pochodíš. Tá fotka je tam vhodne. :yes:;-) V tomto prípade podľa fotky ide očividne o pekingské zelí, nie čínske. ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí pekingské, smetana zakysaná, cibule, tatarská omáčka, pažitka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4MK2