Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná pečená paprika

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 7. 2009 17:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na druhý deň pozveme sympatickú osobu, pripravíme kopec hrianok (topinky), otvoríme biele vínko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

29. 6. 2017 17:09

podlena: ;-)

podlena

29. 6. 2017 16:53

No a já jadřinec nechávám protože právě ten mi chutná (měkká část).

Ivana79 Ivana79

22. 9. 2009 11:08

Ja do tej "marinády" pridávam ešte dve lyžice balzamikového octa a navrchu posypem petrželkou.Je to fakt moooc dobré:yes:

magdalenka magdalenka

17. 8. 2009 22:36

Známi majú korene na Balkáne, pečenú papriku som sa naučila jesť u nich. Robia rôzne variácie, aj s tým octom. Ja ocot nemusím, preto ho neuvádzam.
Tondo, manžel u nás striehne a ani nemusia vychladnúť, o marinovaní ani reči...;-)

vybusna vybusna

15. 8. 2009 09:56

hm....asi vyskusam...

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

15. 8. 2009 07:47

Magdalenko. Prvně podobně opečenou papriku jsem uviděl dělat v sedmdesátých letech v Bulharsku v kempu u turistů - Bulharů. Ti to pekli jen tak na ohništi, kde na kamenech měli plech a na něm papriky opákali ze všech stan. Pak je dali horké do igeliťáku a nechali zapařit a pak sloupli a rozmačkali bez jader s utřeným česnekem se solí jako přílohu nebo jen tak nanesený na ten jejich chleba. Ve Španělsku to opékali přímo nad ohněm a stejně dali zapařit do sáčku, ale pak bez jadřinců, rozřízlé na půl rozložili na plech a pokapali olivovým olejem a zase česnekem se solí a ještě dopekli v troubě. To byla pochoutka stejně jako tvoje. Zkusil jsem to a občas i udělám na chatě. Ale abych si vzpoměl to dát do receptů to mne nenapadlo ŠKODA. Ale je dobře, že někoho ANO. Dík. +bodík.

Paprika Paprika

14. 8. 2009 20:18

No nevím zdali to vydrží do rána.Asi tuhle pěknou papriku ztrestám jěště dnes večer.Vůle ,co se týče jídla se krčí v koutku:-)):yes:
Tonda - u Papriky přemáhající se

bazalka

14. 8. 2009 20:14

I když červené (rajčinové) papriky moc nemám ráda, jsou pro mne sladké, tak tady je používám nejraději. Ještě trochu zakápnu aceto balzamico. Ale dají se samozřejmě použít i jiné papriky. Báječný recept ! :yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecena paprika pečené papriky v oleji pečené papriky pečené papriky s česnekem pečené papriky po bulharsku pečené papriky recept pečená paprika v oleji bulharský salát z pečených paprik pecena paprika recept rajčinové papriky paprika pečena salát z pečených paprik papriky po bulharsku papriky recepty paprika bulharske pecene papriky rajčinová paprika pečené papriky bulharsko recepty pečená paprika papriky pečené

Suroviny: paprika, česnek, olej, sůl

TopRecepty.cz

Marinovaná pečená paprika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qY7D