Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový třímlékový koláč - Tres leches

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 6. 2020 01:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 438 kJ / 2 256 kcal
Bílkoviny48,43 g
Tuky103,34 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,49 g
Sacharidy279,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivanaydeavean Ivanaydeavean

8. 6. 2020 22:11

Piskotovy korpus . Neslazene mléko, kondenzovane mléko, šlehačka a jahody nebo třeba čokoláda a to se rozmicha a polije se tím korpus předem “rozpichany” .

zizala zizala (moderátorka)

8. 6. 2020 12:48

dvevtroube dvevtroube

8. 6. 2020 09:57

Ivanaydeavean: U nas v Hradci ho peceme takto a na spoustu jinych zpusobu :-). Napiste mi originalni recept, rada ho vyzkousim :-)

Ivanaydeavean Ivanaydeavean

8. 6. 2020 06:12

Místo neslazeneho mléka se tam dává slazene nebolí kondenzované mléko. Žijí v Peru a tento dezert pochází tady z latinské Ameriky a v žádném případě se nedává barvivo či marmeláda ale přírodní jahody

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mléko, jahodová marmeláda, máslo, cukr krupice, bílek, extrakt vanilkový, prášek do pečiva, sůl, šťáva citronová, potravinářské barvivo červené, mléko, smetana ke šlehání, mléko kondenzované neslazené, extrakt vanilkový, jahodová marmeláda, smetana, jahodová marmeláda

TopRecepty.cz

Jahodový třímlékový koláč - Tres leches

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyPX