Rýžová frittata
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 659 kJ / 1 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,39 g |
Tuky | 30,63 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 217,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Břicháč Tom.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2020 11:35
15. 6. 2020 10:26
12. 6. 2020 06:16
12. 6. 2020 06:14
11. 6. 2020 22:00
11. 6. 2020 19:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 18 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Suroviny: rýže, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, mrkev, vejce, smetana kysaná, pepř, sůl, máslo
Rýžová frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3RJ
6 názorů