Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí játra na jablku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 6. 2020 18:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 566 kJ / 1 808 kcal
Bílkoviny90,60 g
Tuky139,87 g
Vláknina8,14 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 2,76 g
Sůl6,84 g
Sacharidy45,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játra jsem solila hned na začátku a jablko jsem neloupala. Místo Gazdovské můžete použít i anglickou slaninu nebo uzený česnekový bok.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra krůtí, slanina gazdovská, šťáva jablečná, máslo, cibule, česnek, česnek granulovaný, pepř mletý, sůl, jablko, petržel

TopRecepty.cz

Krůtí játra na jablku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1JPG