Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy

Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je snadná a pečení krátké, během chvilky tak mohou být na stole.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min + doba kynutí

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava, + doba kynutí)

16. 7. 2020 10:40

Suroviny pro 7 kusů

7 kusů

Nutriční hodnoty

Energie4 993 kJ / 1 193 kcal
Bílkoviny37,20 g
Tuky28,33 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy193,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ingredience jsou víceméně orientační, vše jsem dělala od oka. Když je těsto řídké, přidáme trochu mouky, když je husté, přidáme trošku teplé vody. Do fritézy lze kdykoliv nahlédnout. Pokud se buchty zdají málo upečené, přidáme pár minut času na časovači.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 4. 2024 18:23

Mizera: Poznámka autorky receptu to vysvětluje. Je to ale velmi matoucí.

Mizera Mizera

6. 4. 2024 16:35

Mizera: ubrat mléko:-((

Mizera Mizera

4. 4. 2024 11:28

marta. ul: taky nemám rád silikonky ... jednu jsem poznal , tvar by ušel , ale nedala si na ně šáhnout , bolelo ji to ... asi tak , hezký den:-//

marta. ul

3. 1. 2024 07:52

Annnn: koupila jsem si silikonovou formu do horkovzdušky, ale nejsem spokojená vše se na silikonu připaluje, tedy přímo na té formě, je teď nevzhledná a nedá se to ani vyprat je to zažrané do silikonu, tak nevím?????:-(

Mizera Mizera

7. 12. 2023 19:30

Dnes jsem upekl tyto senza buchty:-K Uvítal bych více receptů z HF ;-)

Annnn

5. 11. 2023 16:10

Dělala jsem štrůdl na pečícím papíru a musela ho obrátit, byl výborný, pak jsem četla, že nesmí být papír po celém dně, ale nechat kousek volný, aby vzduch proudil. Tak nevím když to má vystlané celé? A jak tedy ty misky, taky o nich uvažuji (papírové po 50ks)a jsou i silikonové

Ala787

29. 3. 2022 06:52

:yes:

Ala787

28. 3. 2022 20:16

V polovině pečení, tj. asi po 15 minutách, otočit, jinak jsou zvrchu upečené až moc a zespoda vůbec. :yes:

sikulka7

23. 9. 2021 14:11

Buchty jsem ve fritéze ještě nedělala, ale jinak ji používám dost často. Když peču maso, dám do spodní nádobky trochu vody a nic se nevysuší. Buchty vyzkouším co nejdříve, děkuju za recept.

niki86

19. 3. 2021 22:09

Ivace64: já dělám také karbenátky a všelijaké maso , na karbenátky jsem dala ždibek másla a byla krásně šťavnaté , tak samo i kuřecí maso když dělám

Ivace64 Ivace64

27. 7. 2020 18:45

Tak to jsem v šoku Jani, mám tuto fritézu už 2 měsíce a jenom hranolky, plněné trubičky z listového těsta s párky, karboše -řízky,, ale byly suché, jsem moc ráda za tip, co se v ní vše dá připravit, takže mrknu na skupinu na fb. Ta miska do fritézy se dá někde koupit ?. Jinak, báječné buchty..:-K:-*:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2020 21:14

paprika1000: Ano a jde tam dělat tolik věcí :-8

paprika1000

17. 7. 2020 15:08

To jako opravdu, buchty z fritézy? Teď jsme je tedy zrovna měli, ale příště určitě zkusím.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2020 20:44

Wikki: nesmíš péct maso moc na prudko. Ubrat stupně, přidat čas a je to ok. Kuřecí křídla bych pekla já na cca max 180 stupňů aspoň 25 minut. Je fajn je malinko něčím namarinovat, stačí olej, grilovací koření, třeba sušený česnek, jsou skvělé ;-)

Wikki

16. 7. 2020 19:31

Jsem ráda za recepty,já v horkovzdušné fritéze dělám jen hranolky a filety. Kuřecí jsem měla vysušené, ale to byl jen jeden pokus:-Q Ráda vyzkouším něco nového:-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, máslo, droždí, kvásek, mléko, sůl, máslo, povidla švestková, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3z9