Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční kopřivová nádivka

Na povrchu dozlatova a dokřupava upečená, uvnitř nadýchaná nádivka krásně voní uzeným masem a svěží vzhled jí dodávají zelené kopřivy. Můžeme ji podávat jako hlavní chod s bramborovou kaší, nebo jako pohoštění zastudena se zeleninovou oblohou.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 3. 2020 21:25

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 031 kJ / 3 593 kcal
Bílkoviny230,74 g
Tuky175,64 g
Vláknina32,41 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 10,69 g
Sůl25,18 g
Sacharidy260,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velikonoční kopřivová nádivka kopřivová velikonoční nádivka recept koprivova nádivka velikonoční kopřivová velikonoční nádivka koprivova nadivka kopřivová nádivka bez rohlíků nádivka recepty73 kopřivivá velikonoční nádivka kopřivová velikonoční nádivka recept velikonoční nádivka top recepty velikonoční nádivka velikonoční nádivka toprecept velikonoční kopřivová nádivka recept

Suroviny: kopřivy, maso uzené, rohlík, maso uzené, slanina uzená, olej, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, vejce, máslo, strouhanka, paprika čerstvá červená, květ muškátový, houby, sýr

TopRecepty.cz

Velikonoční kopřivová nádivka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0rW