Vesnické bagety
Suroviny pro 1
1
4 velké až 8 menších
Nutriční hodnoty
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 42,63 g |
Vláknina | 20,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 387,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jak na výrobu kynutého těsta bez domácí pekárny: https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...
Do těsta jsem už zkoušela přidat i cca 30 g slunečnicového semínka, můžete vyzkoušet.
Tyto bagety jsou vláčnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2020 20:44
maris: Maruško, děkuji za vyzkoušení a foto. Jsem moc ráda, že recept nezklamal.
18. 4. 2020 12:52
Merylas: Maruško, dnes došlo na Tvé bagetky, jen jsem je ale udělala jako bulky, místo grahamové mouky jsem dala špaldovou celozrnnou, jsou výborné. Dovolila jsem si přidat fotku
9. 4. 2020 09:46
Merylas: děkuju, zkusím asi tu špaldovou nebo se podívám po té grahamové
9. 4. 2020 08:41
maris: Maruško, grahamová mouka jde nahradit pšeničnou celozrnnou. Grahamová je taktéž pšeničná celozrnná, ale obsahuje navíc otruby a to je jediný rozdíl. Kupuju ji ve Zdravé výživě. Z těch dvou mouk které máš k dispozici, bych použila špaldovou, obzvlášť, pokud je taky celozrnná. Tu zase moc nepoužívám já, tak nevím přesně, jaké druhy jsou v nabídce. Pokud bys dala žitnou, tak to už bude chutnat víc "chlebově". Při záměně mouk se ale může trochu lišit množství použité vody. Některé mouky jsou více "žíznivé". A díky za zájem.
MiskaM: Děkuji. Jsou vláčné i druhý den, začala jsem do pečiva více používat vařené brambory.
MiskaM: Děkuji. Jsou vláčné i druhý den, začala jsem do pečiva více používat vařené brambory.
9. 4. 2020 06:47
Maruško, moc se mi bagetky líbí, grahamovou mouku ale nemám, můžu dát třeba špaldovou nebo žitnou ? Já s pečením nemám moc zkušeností, grahamovou mouku jsem ještě neměla a tak nevím, jestli jde nahradit
8. 4. 2020 20:10
Vypadají skvěle někdy zkusím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 6 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 30 minutami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 33 minutami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 1 hodinou
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 3 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bageta recept bagetka recept recepty na bagety
Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, brambory, sůl, voda, olej, droždí čerstvé
Vesnické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyQQ
6 názorů