Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč na Zelený čtvrtek

Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra, špenátu a žampionů. Je skvělý teplý po upečení, i studený jen tak na zobání.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2020 23:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

2 větší plechy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 185 kJ / 5 302 kcal
Bílkoviny220,52 g
Tuky288,70 g
Vláknina43,28 g
Cholesterol 569 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,13 g
Sacharidy436,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleny koláč

Suroviny: mouka hladká, mléko, česnek sušený, sůl, cukr krupice, droždí čerstvé, majonéza, olej, špenát listový, žampióny, sýr gouda, bůček uzený, česnek, kmín celý, pepř mletý, cibule, máslo, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Koláč na Zelený čtvrtek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vGo8