Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšenično-žitný chléb s vlašskými ořechy

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 4. 2020 08:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 440 kJ / 1 300 kcal
Bílkoviny41,45 g
Tuky8,99 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy254,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Už léta peču chleba kváskový, ale teď, když ho dělám mnohem častěji, jsem chtěla zkusit změnu a vzpomněla jsem si na tento recept - cca před 15 lety to byl můj první pokus o domácí chleba.

Zdroj: Praktická žena do kapsy 5/2003

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

8. 6. 2020 11:33

tejaja: Díky za foto, Terezko!:-K

tejaja tejaja

8. 6. 2020 11:27

Výborný chlebík. :yes: Akurát som nepripravovala kvások, so sušeným droždím to nie je potrebné, zamieša sa rovno do múky. Chuť som odskúšavala podľa Dajdy, ukrojila pätku z ešte vlažného chlebíka. :-D:-D;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žitný kváskový chléb s vlašskými ořechy

Suroviny: podmáslí, mouka polohrubá, mouka žitná, ořechy vlašské, droždí sušené, med, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Pšenično-žitný chléb s vlašskými ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4MQx