Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkovo-řepný salát

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

15. 4. 2020 16:39

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie815 kJ / 195 kcal
Bílkoviny4,86 g
Tuky13,19 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy11,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Komu nevadí, že lehce zvodnatí, nebude ředkvičku zbavovat vody. Salát je taky dobrý jen s domácí tatarkou.https://www.toprecepty.cz/recept/60316-kureci-sala... Do salátu můžeme přidat česnek, jarní cibulku, nebo křen, jablko, prostě co nám chutná. Já tentokrát zvolila jednoduchou úpravu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 3. 2024 08:43

:-)<3:yes::yes: Červenou řepu mám moc ráda v jakékoli úpravě . Salát je určitě moc dobrý, klidně bych tu řepu dala syrovou :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, řepa červená, jogurt, ocet vinný červený, olej, cukr, sůl, pepř mletý, vejce

TopRecepty.cz

Ředkvičkovo-řepný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Q13