Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 808 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,36 g |
Tuky | 178,19 g |
Vláknina | 24,81 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 46,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2020 13:11
19. 4. 2020 12:45
19. 4. 2020 12:44
19. 4. 2020 12:22
Ba ne, takovou kuchařskou zhovadilost bych si nedovolil prezentovat jako radu
No, ale mám odzkoušeno ještě jednu věc stran té tlusté blány: v případě podezření na její budoucí nepoživatelnost ji nechám vcelku a přihodím ji k masu (a vyhodím ji až posléze).
Ale mé postupy berte s rozvahou... Např. do vánoční polévky z kapra použiji na vývar doslova i poslední šupinu (tedy vyjma žluči a střev, pokud se mi tato nechce obracet naruby a čistit). Ale mačaft o tom nemá ani páru, protože by polévku takto připravenou se ffší pravděpodobností nepozřel...
19. 4. 2020 12:16
19. 4. 2020 12:11
19. 4. 2020 12:00
19. 4. 2020 11:47
Takže s nimi zcela souhlasím.
Když bud chtít "čisté" maso koupím jiný kus zvířete...
19. 4. 2020 11:35
Kdysi, z čiré lenosti, jsem kližku neodblanil a vůbec jsem se s ní moc nepáral...
Tepelnou úpravou se šlašky ztratí, šlachy povolí, úpony zgelovatí a sós více želíruje a celkově je plnější
A od těch dob se s kližkou moc nemaluju...
No, na rozdíl od Písně práce je LENOST matka pokroku, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 59 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 1 hodinou
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 19 minutami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 11 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hovězí kližky
Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, víno červené, slanina, sádlo, máslo, olej, cibule, mrkev, žampióny, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, bobkový list, tymián čerstvý, sůl, pepř
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
9 názorů