Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort KLÁDA

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 7. 2009 15:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 676 kJ / 3 508 kcal
Bílkoviny69,08 g
Tuky118,02 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 295 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy537,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to jako klasický dort, může se víc zdobit, marcipánem atd. Já peču den předem, ale nic se nestane, když se upeče ve stejný den jako když ho budete zdobit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

3. 10. 2010 10:53

Ten bude dobrý:-pOrechové korpusy máme nejradšej,zaraďujem do oblúbených:-*:yes:

vincek

12. 9. 2009 18:12

:-Otak to je super vyzkouším

luce

12. 9. 2009 18:10

mila Martiko,cti poradne:-))))

Martinka

12. 9. 2009 18:04

Neřekla bych,že je to \"dort\",ale řez:-D

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 7. 2009 16:15

Moc hezká kláda:yes: Pudinkový krém taky dělávám a jak píše Pipre, taky zakrývám fólií a :yes:. Většinou si pudink dělám v předstihu.

meya.z

26. 7. 2009 15:57

Děkuji za typ ke škraloupu, až zase budu něco dělat s tímhle krémem zkusím ho zakrýt nebo ho zchladit ve vodě, třeba bude rychleji studený :-)

pipre pipre

26. 7. 2009 15:52

Také se mi dort líbí a dávám bodík:yes: Na pudingu se nemusí vytvořit škraloup při chladnutí, pokud se miska s pudingem nechá chladit zakrytá a utěsněná např. mikroténovým sáčkem. Někdo povrch pudingu ještě před zakrytím posype trochou cukru.Já chladím i ve studené vodní lázni ve dřezu a často promíchávám. Jednou se mi krém také srazil a zkusila jsem misku s krémem v mikrovlnce rozpustit na programu "rozmražování", aby se moc nezahřál a poté šel vyšlehat na hladký krém znovu:-)

meya.z

26. 7. 2009 15:48

A děkuji za pochvalu, to potěší :-8

meya.z

26. 7. 2009 15:48

Tento dort není nijak náročný a i těsto je rychle, jo a peču den předem, s tím krémem se mi to párkrát stalo, tak sem ho rozpustila a míchala ve vodní lázni a nikdo nic nepoznal :-). Akorát ho pak musíš nechat chvilku ztuhnout, ale to je maličkost.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 7. 2009 15:28

Moc se mi líbí napsaný postup i zmínka o zdrcnutí, tož se právě mi stává běžně. Popravdě, už mi radili ledacos všichni, ale ještě nikdy ne, že ho mám rozmixovat ve vodní lázni. Taky se mi líbí, že tady vlastně nemusím nic překrajovat, pouze jeden plát rozříznout na 3 díly a položit namazané na sebe. Martino, moc děkuji ta recept, ten rozhodně zaslouží pozornost i těch méně zběhlých v pečení dortů a ode mne máš veliké plus!!:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečení dortů recepty na dorty co dělat, když se zdrcne krém dort kláda co dělat když se zdrcne krém moje klada zdrcnutý krém postup při pečení dortu když se zdrcne krém pečení dortů recepty postup pečení dortů kláda recepty na pečení dortů recepty pečení dortů postup na pečení dortu recept na dort rolovaný dort pečení dortu postup recept na pečení dortu kláda recept

Suroviny: žloutek, cukr moučkový, mouka hrubá, ořechy, prášek do pečiva, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, rum, čokoláda na vaření, kokos

TopRecepty.cz

Dort KLÁDA

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APP7