Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehká a voňavá kachna

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

5. 5. 2020 05:09

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Super recept na křehkou a voňavou kachnu tak, jak si jí můžete dát ve Vietnamské restauraci. Chuťově je téměř 1:1, takže určitě zkuste a dejte vědět jak se vám povedla.

Přesné množství surovin nejde určit, dělám to dost podle chuti. Ale to určitě zvládnete.

Snad vám bude chutnat! :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kahacek

30. 4. 2022 12:55

Zdravím. Tak dnes jsem váš recept zkoušel a musím uznat že byla velká spokojenost. Jen tedy byl velký boj s poměry. Možná by bylo dobré popsat kolik čeho dáváte vy na dvě kachní prsa. Jinak velký dík za recept, opravdu výborné. :-K

tejaja tejaja

5. 5. 2020 09:13

Reklamné odkazy boli zmazané.

Merylas Merylas (moderátorka)

5. 5. 2020 08:00

majdus93: No, možná než sem přidávat reklamní odkazy, tak jste mohla napsat gramáže surovin podle sebe, jak to chutná vám. Množství surovin alespoň orientačně podle vaší chuti.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínská křehká kachna recept

Suroviny: prsa kachní, víno rýžové, badyán, omáčka sojová, zázvor, skořice, sůl, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, voda, olej řepkový, česnek, zázvor, cibulka jarní, víno rýžové, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, prsa kachní, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Křehká a voňavá kachna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwOE