Švestkový koláč (špaldová mouka)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 729 kJ / 2 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,99 g |
Tuky | 75,08 g |
Vláknina | 48,95 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 349,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2020 22:09
11. 9. 2020 15:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 21 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 49 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze švestek kromě koláčů a knedlíků můžeme vyrobit skvělá povidla nebo je usušit
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Jak připravit dokonalý švestkový kompot, který oceníte hlavně v zimě při pečení koláčů či bublanin
Další recepty
Suroviny: mouka špaldová celozrnná, mléko, cukr třtinový, skořice, olej, prášek do pečiva, švestky, cukr třtinový, mouka špaldová celozrnná, máslo, mák mletý
Švestkový koláč (špaldová mouka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKRr
2 názory