Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolové lusky smažené nebo v placičkách

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 9. 2020 21:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 027 kJ / 485 kcal
Bílkoviny32,54 g
Tuky19,60 g
Vláknina18,93 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy35,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Obojí fazolky jsou moc dobré a křupavé. Jen s těmi smaženými je trochu piplačka. Ale brala jsem po více kusech najednou a šlo to. Těstíčko můžete udělat z piva nebo se sýrem. To množství je opravdu inspirační a orientační.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

merit666

22. 7. 2023 21:19

Obalené v těstíčku a strouhance. super

marta. ul

18. 9. 2020 07:24

jsou vynikají smažené v trojobalu, jen je nevařím a dávám je hned na obalování, mají výbornou chuť po houbách, tento recept máme v rodině už šedesát let, kdysi jsem ho dávala na FB, výborné jsou s bramborovou kaší. abych si urychlila přípravu tak si dělám těstíčko a pak strouhanku, pozor - trochu pění olej, tedy trochu víc. moji kluci je měli a mají dodnes moc rádi, vždy jsem jim je dělala na zahradě, kde byly lusky utržené rovnou z keříku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: lusky fazolové, vejce, mléko, česnek sušený, mouka hladká, pažitka, pepř mletý, chilli, sůl, olej, mouka

TopRecepty.cz

Fazolové lusky smažené nebo v placičkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qzgr