Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny koblihy

Kulaté a dozlatova usmažené koblížky jsou u nás tradiční masopustní pochutinou. Jsou z kynutého těsta, smažené na tuku a pocukrované. Pokud máte rádi ty s náplní, můžete je po smažení snadno naplnit oblíbenou marmeládou.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 46 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 6 min bez doby kynutí

46 min (40 min příprava + 6 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

24. 9. 2020 21:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

z dávky vyjde 18-20 kusů

Nutriční hodnoty

Energie9 729 kJ / 2 325 kcal
Bílkoviny63,22 g
Tuky86,33 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 516 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy291,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MiskaM MiskaM

25. 9. 2020 17:35

rihana: jsou bez náplně, kdo chce tak je může naplnit. Moje máma moc nemůže sladké takže jít to bez ty náplně vyhovovalo. Jinak jsou moc dobré

Eja57 Eja57

25. 9. 2020 15:22

rihana: moje babička je dělala taky tak...a pak do zdobícího pytlíku s kovovým hrotem marmošku a do koblížek po vychladnutí trochu marmelády...mi to chutná víc než je plnit před smažením....

rihana

25. 9. 2020 14:35

A oni jsou úplně bez náplně?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, máslo, droždí čerstvé, žloutek, rum, sůl, mléko, cukr, tuk na smažení, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Babiččiny koblihy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lrzl