Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jeřabinová zavařenina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2020 10:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 968 kJ / 3 100 kcal
Bílkoviny15,15 g
Tuky10,50 g
Vláknina66,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy703,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 9. 2020 11:39

Fotka není vaše, ale Vitany - proto ho mažu.
K receptům vkládejte prosím pouze fota vlastní.

MamlajdaD MamlajdaD

30. 9. 2020 11:37

Doporučuji do textu receptu připsat, že se jedná o plody jeřábu jedlého, např. o jeřáb moravský. Každý nemusí vědět, že jeřáb ptačí, vysázený podle silnic je pro svojí trpkost nejedlý. ;-):-8 Recept je zajímavý a pěkný. <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: jeřabiny, cukr, citron, skořice mletá

TopRecepty.cz

Jeřabinová zavařenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0G47