Plněné brambory mletým masem a Hermelínem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 412 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,55 g |
Tuky | 69,46 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 79,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2013 23:28
Zdravím kuchařinky!!!
Brambory miluji a jidla s nimi spojená také. Náš turist klub POHODA mi za bramboráky dal řád legií, bramborák speciál se vyznačuje tím, že se místo mouky dává díl strouhanky a dle toho co je, tak na jemno krájená slaninka, šunčička né, ta nedá chuť, ale třeba špekáček, kysané bélé drobně krájené zelí ano, atd.. vždy je jich málo. Vasla
Brambory miluji a jidla s nimi spojená také. Náš turist klub POHODA mi za bramboráky dal řád legií, bramborák speciál se vyznačuje tím, že se místo mouky dává díl strouhanky a dle toho co je, tak na jemno krájená slaninka, šunčička né, ta nedá chuť, ale třeba špekáček, kysané bélé drobně krájené zelí ano, atd.. vždy je jich málo. Vasla
14. 11. 2009 21:44
Mirčo, určitě vyzkoušej, jsem si jistá, že vám bude chutnat! Brambory neloupu, stačí je pořádně očistit kartáčkem. Těším se na tvoje oku vždy lahodící fotky!
14. 11. 2009 20:28
Dzungilo zrovna se tu probírám recepty na mleté maso a našla jsem tuhle tvou nádheru.Okamžitě ukládám na vyzkoušení! a už se na to moc těším.Posílám boďku č.7 za chuťově nádherné fotky a a za bezva nafocený postup.Jen mám malý dotaz-brambory po vychladnutí loupeš?-musí se?
31. 7. 2009 10:42
No jo, brambůrky, to je věc, člověk by neřekl, kolik se z nich dá udělat dobrůtek
31. 7. 2009 08:35
Moc pěkný recept a dobrý nápad, jak zkombinovat běžné jídlo nejen chutně ale i lahodné na pohled. Bodík
31. 7. 2009 07:41
pěkný recept
31. 7. 2009 07:17
Dzungila Hlavně že ti vyšlo jídlo Teda jak připravit, tak vyfotit. Já s tím focením taky bojuju a někdy ani nevím, který snímek vybrat, Protože jsou všechny nějak divné Ale zase raději nějaká fotka, než nic. A tady je důležitý fotopostup, aby každý věděl, jak na to
31. 7. 2009 07:13
Brambory jsou opravdu klasické. Jenom mi nevyšla fotka.
31. 7. 2009 07:10
Opravdu, moc pěkný recept a vím už teď, že by mi moc chutnalo A Iljušo, se mi zdá, že ty brambůrky jsou normální, žluté, podle té další fotky v řadě. A viděla jsem už někde jídlo vařené z těch modrých brambor, ale nějak mě to nebere
31. 7. 2009 06:51
moc pěkný receptík, jen se zeptám, ty brambory jsou zelené origoš (znám i modré) nebo jen blbě nasvícené Jinak závěrečná fotka mi dělá velké sliny
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 39 minutami
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 45 minutami
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 51 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 14 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 14 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: plněné brambory brambory plněné masem pečené brambory s mletým masem pečené brambory plněné mletým masem plněné vařené brambory brambory s hermelinem plněná brambora plněné brambory masem brambory v alobalu s mletým masem bramboráky plněné mletým masem bramborák plněný mletým masem modré brambory jidla z mleteho masa pečené plněné brambory mletým masem dresing ze zakysane smetany brambory s mletým masem maso s hermelínem jídla s mletým masem jídlo s mletým masem dresing na brambory
Suroviny: brambory, sůl, maso mleté, marináda orientální, cibule, paprika sušená sladká, sýr hermelín, jogurt bílý, smetana zakysaná, cibulka, česnek, kapie, kečup sladký, vegeta, šťáva citronová, pepř mletý, zelenina čerstvá, pažitka
Plněné brambory mletým masem a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLnj
10 názorů