Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s rýží v jednom pekáči

Hodnocení receptu je 4,3 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 10. 2020 23:04

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie13 568 kJ / 3 243 kcal
Bílkoviny250,06 g
Tuky52,77 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 451 mg
Sodík 653 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy432,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

29. 10. 2020 00:40

yanull: odpověděla jsem Ti v SZ

yanull yanull

28. 10. 2020 17:19

Nadja: Nechci se dohadovat, ale můžu doložit, že bod 2 jsem psala sama. Důkaz jsem poslala v SZ. Proto mi nebyl jasný ani ten počáteční komentář. ;-)

Eja57 Eja57

28. 10. 2020 15:41

Bych ukončila diskuzi konstatováním, že je to moooc dobré....aspoň mi moc chutnalo bo mi nedalo a uvařila jsem:yes:

Nadja Nadja

28. 10. 2020 15:27

yanull: v bodě 2 je to uvedeno až teď, po úpravě, kterou provedla Eja 57

Eja57 Eja57

28. 10. 2020 15:19

"A máme hotovo". Jo. Za 45 minut se vším všudy. Přidala jsem maličkou! špetičku sumacu, ten mi tam pasoval, jinak jen sůl, na závěr ten citron možná trochu víc, to už záleží na chuti. Mooooc dobré - pro milovníky jednoduchých chutí.

Milan Cexa Milan Cexa

28. 10. 2020 14:59

Eja57: díky za upravu :-)

yanull yanull

28. 10. 2020 14:57

Nadja: Pokud je v názvu receptu napsáno maso s rýží v jednom pekáči, co na tom není jasného? Navíc je to popsáno ještě v bodu 2. :-K

Nadja Nadja

28. 10. 2020 14:53

Eja57: děkuji, je dobře, když je rcp zcela jednoznačný. ;-)

Eja57 Eja57

28. 10. 2020 14:39

Nadja: pravdu díš....mi to přišlo jasné, ale asi nebylo, opraveno v postupu

Nadja Nadja

28. 10. 2020 12:59

Milan Cexa: dělám podobně rizoto po česku, ale z kuřecího masa a bez mrkve, nakonec si vmíchám zelený hrášek. ;-)

Nadja Nadja

28. 10. 2020 12:52

Eja57: v postupu právě chybí, že "přidáme rýži" k masu. Spíše to vypadá, že rýži dusíme samostatně. ;-)

Milan Cexa Milan Cexa

28. 10. 2020 08:51

yanull: Jani děkuji za skvělou úpravu :-) Teplota klasika kolem 180C.:-)

Milan Cexa Milan Cexa

28. 10. 2020 08:46

Eja57: moc hezky jsi to "podala" děkuji :-)

Milan Cexa Milan Cexa

28. 10. 2020 08:43

Nadja: dusí se vše společně. Vtip je v tom, že příprava je velmi jednoduchá. Můžou se přidávat I houby a někdy dam i měkký salám na drobno, který pustí trochu omastku.

Eja57 Eja57

28. 10. 2020 08:38

Já asi úplně nechápu, v čem je problém.... malé kousky masa osmahneme s cibulí, přidáme mrkve, orestujeme, přidáme rýži, orestujeme, zalijeme vodou/vývarem do výšky směsi, zaklopíme, do trouby na půl hodinky na 180 st.,, pokud je vše měkké ( nebo přidáme ještě 10 minut) odklopíme a chvíli "dotáhneme" ....
Mi by chutnalo, ani bych nepřidávala další koření - maso, cibule a mrkev + trocha citronu:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rýže, maso vepřové, mrkev, cibule, máslo, koření, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vepřové maso s rýží v jednom pekáči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpZK