Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 75 min

100 min (25 min příprava + 75 min tepelná úprava)

2. 11. 2020 18:10

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 204 kJ / 527 kcal
Bílkoviny15,83 g
Tuky31,96 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy39,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 3. 2024 09:31

:-)<3:yes::yes: Mám ráda vepřový jazyk ale jsem jediná ostatní tu dobrotu nechtějí. Já bych si dala hned - mňam , omáčku dělám k uzenému masu.:-K

mika59 mika59

7. 3. 2024 12:41

Japin: Děkuji moc :-K:-K

Japin

7. 3. 2024 12:10

Klasika,kterou jsem jako dítě neměla ráda....v důchodu se k ní vracím,s ochucením hořčicí je perfektní:yes:

mika59 mika59

22. 11. 2020 15:02

Katka K.: Moc děkuji, mám radost, že chutnalo..:-K:-K

Katka K.

21. 11. 2020 19:24

Opravdu vynikající, budu ji určitě dělat častěji <3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jazyk vepřový, mrkev, petržel, celer, pepř celý, bobkový list, cibule, sůl, cibule, semínka hořčičná, hořčice, smetanový křen, máslo, mouka hladká, vývar masový, smetana na vaření, sůl, pepř mletý, cukr

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGVz