Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 504 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,10 g |
Tuky | 25,08 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 21,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se jako překrm nebo lehká večeře. Doporučuji sklenku bílého vína.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2021 14:15
28. 1. 2021 22:03
26. 7. 2020 09:29
26. 7. 2020 06:39
25. 7. 2020 20:42
25. 7. 2020 19:19
25. 7. 2020 19:06
25. 7. 2020 18:29
25. 7. 2020 18:10
25. 7. 2020 18:08
25. 7. 2020 18:04
Gremolata je úžasná věc, dokončí skvěle i třeba úplně obyčejné minutkové kuřecí, filet z tresky, mám moc ráda a docela často v létě dělám - a s tím hovězím
25. 7. 2020 18:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 29 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 48 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 10 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, rajče cherry, sůl, pepř mletý, petrželka hladkolistá, citron, česnek, olej olivový
Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3gg
12 názorů