Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 7. 2020 15:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 332 kJ / 796 kcal
Bílkoviny50,38 g
Tuky38,27 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 521 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy58,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka je díky podmáslí lehce nakyslá a není třeba ocet. Já jsem měla jemné podmáslí od farmářů, tak jsem nedávala ani smetanu. Měla jsem zbytek čerstvého kopru, tak jsem přidala, ale nemusí být.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

27. 7. 2020 20:16

Eja57: Máš pravdu...opravím to a děkuji za milý komentář..:-K:-K

Eja57 Eja57

27. 7. 2020 19:51

Mám si kořeny severněji, ale "máčku" babička dělávala a já ji občas dělám taky, sice chutná jen mně, ale to nevadí... Asi co domácnost, to trochu různý recept...tohle s podmáslím se mi moc líbí:yes:, já dávám smetanu sladkou a zakysanku tak půl napůl...
( Jen bych asi umázla to čárku nad á...Hodolany jsou s krátkým a...teď už jsou myslím součást Olomouce, ale bývala to samostatná obec a "máčka" se jmenuje podle nich....)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, cibule, podmáslí, klobása, vejce, mouka hladká, vývar, máslo, koření nové koření, bobkový list, cukr

TopRecepty.cz

Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GzL