Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta v zeleninové omáčce z PH

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 260 min Doba tepelné úpravy: 260 min

260 min (260 min tepelná úprava)

3. 8. 2020 16:33

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie8 633 kJ / 2 063 kcal
Bílkoviny248,00 g
Tuky60,10 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,50 g
Sacharidy74,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso můžeme prošpikovat slaninou. Návštěva slaninu v mase nemusí, takže u nás tentokrát bez špikování. Víno jsem použila Pálavu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 12. 2023 15:29

misak2: Komentář mě velice potěšil,moc děkuji:-8:-KJsem ráda,že se první jídlo z PH podařilo a chutnalo:-)

misak2

31. 12. 2023 10:16

Anicko je to výborný moje první recept který jsem vařila v ph <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2022 20:34

PetraCy:Děkuji za přidané fotografie:-8:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, cuketa, celer, mrkev, cibule, okurky sterilované, víno bílé, bobkový list, koření nové koření, pepř, koření hřebíček, skořice, olej, sůl, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Vepřová kýta v zeleninové omáčce z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qzBp