Bramboráky trochu jinak
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,04 g |
Tuky | 19,03 g |
Vláknina | 21,02 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 313,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept je naše rodinné stříbro. Žádné jiné bramboráky mi nechutnají tolik, jako tyto.
Zde je odkaz na video, na kterém je ukázaná správná konzistence těsta: https://www.rajce.net/a16892216
Pokud se rozhodnete podávat bramboráky např. jako rychlou večeři, můžete do těsta před smažením přidat např. oblíbenou uzeninu nakrájenou na jemné kostičky, nebo předem připravené houby (případně naložené). Skvělé jsou také s kysaným zelím.
V naší rodině se jedí jak teplé, tak (pokud zbydou) i druhý den studené.
Dobrou chuť
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2022 13:48
Bramboráky jsou moc dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 15 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 27 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 44 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Další recepty
Suroviny: brambory, voda, vejce, majoránka sušená, sůl, česnek, pepř, mouka polohrubá, olej
Bramboráky trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz10
1 názor