Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 8. 2020 11:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 231 kJ / 1 967 kcal
Bílkoviny175,55 g
Tuky95,30 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,05 g
Sacharidy78,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

13. 10. 2021 09:05

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuju:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 10. 2021 08:24

:-)nádhera , recept i foto <3:-K

maris maris

13. 8. 2020 12:54

Eja57: měla jsem Kozla:-8, jinak s vařením s pivem jsme na to úplně stejně, s pivem nevařím, protože mi to nechutná, prostě tam cítím ten nahořklý " ocásek" a to jsem vyzkoušela všechny možné značky i stupně.:-) Prostě ne:-D Výjimka jsou buřty na pivě - a tam je právě to černé, tak jsem to vyzkoušela i u masa a ve spojení s protlakem, celerem a jablíčky to bylo dobrý. Děkuju:-K

Eja57 Eja57

13. 8. 2020 12:46

Mohu poprosit? Konkrétně jaké černé pivo jsi použila? Já jak pivo na rozdíl od vína nepiju, tak s ním, na rozdíl od vína, ani moc při vaření nekamarádím....Ale kombinace hovězí + celer + jablka + tymián....och....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, slanina, protlak rajčatový, jablko, celer, pivo černé, vývar, olej, cukr, tymián čerstvý, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gm3G