Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažantí paštika

Zdraví prospěšná zvěřina se na našem stole často neobjevuje. Ale pokud bažanta získáte, můžete z něj udělat paštiku dle tohoto receptu. Zcela jistě ta dobrota za trochu práce navíc bude stát.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby vaření masa

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby vaření masa)

20. 8. 2020 15:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie10 768 kJ / 2 574 kcal
Bílkoviny48,41 g
Tuky248,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 3,02 g
Sůl7,61 g
Sacharidy20,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

21. 8. 2020 15:30

mika59: Díky za odkaz, ta tvoje paštika je parádní, moc se mi líbí. :yes::-D:-K<3 No asi budu paštiky dělat spíš až na podzim, ale obě jsem dala do oblíbených, abych receptíky pak nemusela hledat! ;-) Díky! :-K:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

21. 8. 2020 15:23

Jipohe: Dobrý nápad, až budou kuřata v akci, což bývají často, tak to asi zkusím. Možná, aby to víc připomínalo to "divoké" bažantí masičko, tak přidám trošku nějakého kořeníčka. Jestli u dělám, tak to sem pak písnu. Dík za odpověď! :-K:-K:-K

mika59 mika59

21. 8. 2020 10:18

MamlajdaD: Já dělám z křidélek a všem chutná..https://www.toprecepty.cz/recept/54339-pastika-z-k..... Ty jsou dostupné..;-) Ale tato bude taky výborná..:yes:

jipohe jipohe

21. 8. 2020 09:55

MamlajdaD: :-D Mám zdroj od kamarádky ty mají bažantnici ( většina jde na vývoz), a tak když má cestu tak přiveze jeden kus. Jinak bych zkusila z kuřete myslím, že by to taky bylo dobré.

MamlajdaD MamlajdaD

20. 8. 2020 23:42

jipohe: Ale on ještě chybí návod, jak ulovit bažanta, když ho v obchodě nekoupím? ;-):-D Asi bych se musela naučit klást oka? :-O;-) Nebo se oka na bažanty nekladou (nebo nelíčí?, ani to neumím správně pojmenovat, a myslím to celé jen jako legraci!) ;-):-D:-K :-8:-D:-8 Ach jo, jen tiše závidím! (Ale v dobrém!) :-K Šikovný recept, :yes: to určitě ano! :yes::-K Jen fakt nevím, jak ulovit bažanta! :-O

MiskaM MiskaM

20. 8. 2020 18:59

jipohe: v pořádku ;-)

jipohe jipohe

20. 8. 2020 17:15

MiskaM: No jo to mě nějak nedošlo :-). Tak jsem připsala :-8

MiskaM MiskaM

20. 8. 2020 16:10

Porcí píšete asi 10 ale čeho 10 :-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bažant, víno červené, játra vepřová, cibule, slanina, slanina anglická, šlehačka, máslo, vejce, sůl, pepř, zázvor mletý, koření na divočinu, česnek mědvědí, máslo

TopRecepty.cz

Bažantí paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8EA