Bažantí paštika
Zdraví prospěšná zvěřina se na našem stole často neobjevuje. Ale pokud bažanta získáte, můžete z něj udělat paštiku dle tohoto receptu. Zcela jistě ta dobrota za trochu práce navíc bude stát.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 768 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,41 g |
Tuky | 248,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 20,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2020 15:30
mika59: Díky za odkaz, ta tvoje paštika je parádní, moc se mi líbí. No asi budu paštiky dělat spíš až na podzim, ale obě jsem dala do oblíbených, abych receptíky pak nemusela hledat! Díky!
21. 8. 2020 15:23
Jipohe: Dobrý nápad, až budou kuřata v akci, což bývají často, tak to asi zkusím. Možná, aby to víc připomínalo to "divoké" bažantí masičko, tak přidám trošku nějakého kořeníčka. Jestli u dělám, tak to sem pak písnu. Dík za odpověď!
21. 8. 2020 10:18
MamlajdaD: Já dělám z křidélek a všem chutná..https://www.toprecepty.cz/recept/54339-pastika-z-k..... Ty jsou dostupné.. Ale tato bude taky výborná..
21. 8. 2020 09:55
MamlajdaD: Mám zdroj od kamarádky ty mají bažantnici ( většina jde na vývoz), a tak když má cestu tak přiveze jeden kus. Jinak bych zkusila z kuřete myslím, že by to taky bylo dobré.
20. 8. 2020 23:42
jipohe: Ale on ještě chybí návod, jak ulovit bažanta, když ho v obchodě nekoupím? Asi bych se musela naučit klást oka? Nebo se oka na bažanty nekladou (nebo nelíčí?, ani to neumím správně pojmenovat, a myslím to celé jen jako legraci!) Ach jo, jen tiše závidím! (Ale v dobrém!) Šikovný recept, to určitě ano! Jen fakt nevím, jak ulovit bažanta!
20. 8. 2020 18:59
jipohe: v pořádku
20. 8. 2020 17:15
MiskaM: No jo to mě nějak nedošlo . Tak jsem připsala
20. 8. 2020 16:10
Porcí píšete asi 10 ale čeho 10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 21 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 9 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 18 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 12 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Další recepty
Suroviny: bažant, víno červené, játra vepřová, cibule, slanina, slanina anglická, šlehačka, máslo, vejce, sůl, pepř, zázvor mletý, koření na divočinu, česnek mědvědí, máslo
Bažantí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8EA
8 názorů