Lišky na smetaně s domácím knedlíkem
V jemné smetanové omáčce s liškami vynikne specifická chuť těchto hub - pikantní, trochu štiplavá, pepřová. Omáčku dochutíme drceným kmínem, bobkovým listem, cukrem a citronem. Je sladkokyselá a houby v ní jsou uvařené na skus.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 172 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,84 g |
Tuky | 105,33 g |
Vláknina | 41,90 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,66 g |
Sacharidy | 338,98 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2020 06:49
28. 8. 2020 06:48
28. 8. 2020 05:59
a ty lisky trvaji strasne dlouho, nez je umyju, ma nekdo pro me tip?
23. 8. 2020 18:59
23. 8. 2020 18:00
23. 8. 2020 17:47
23. 8. 2020 07:57
22. 8. 2020 19:40
RubyRom: Kulajda s liškami - tak to už je provokace!
22. 8. 2020 17:40
22. 8. 2020 17:31
22. 8. 2020 17:25
22. 8. 2020 17:07
22. 8. 2020 16:26
22. 8. 2020 16:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 17 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 27 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 31 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Další recepty
Suroviny: houby lišky, máslo, cibule, sůl, pepř, kmín drcený, bobkový list, šťáva citronová, cukr, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí sušené, vejce, mléko
Lišky na smetaně s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/905Z
14 názorů