Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený fenykl

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 9. 2020 17:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 290 kJ / 547 kcal
Bílkoviny21,46 g
Tuky31,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 101 mg
Sodík 566 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy24,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z nejakého časopisu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

8. 9. 2020 18:53

K fenyklu se člověk musí asi "projíst", já ho mám moc ráda syrový v salátové úpravě i tepelně upravený. Dávám bodík - ale bez toho taveného sýra a zapékání...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fenykl, máslo, cukr krystal, víno bílé, šťáva citronová, sýr tavený, sůl, fenyklová nať

TopRecepty.cz

Zapečený fenykl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJGR