Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2021 16:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 894 kJ / 3 321 kcal
Bílkoviny241,36 g
Tuky129,18 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 3,89 g
Sůl9,21 g
Sacharidy256,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sabipupp sabipupp

11. 1. 2021 11:00

Moc hezky napsaný recept :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, kmín celý, česnek, cibule, sádlo, mouka hladká, zelí červené, cibule, sádlo, pepř, kmín celý, koření hřebíček, víno červené, jablko, cukr, ocet, brambory, sůl, mouka hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLEz