Mleté lasagne/lazaně
Suroviny
Porce: 6 - 10
Nutriční hodnoty
Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,74 g |
Tuky | 266,90 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 132,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je základní recept. Je výborný, když se do směsi přidají třeba žampiony, papriky, kukuřice ... nebo místo goudy se použije uzený sýr, česnek taky nic nezkazí ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2021 11:04
Snadné, rychlé a moooc dobré. Jen jsem přidala trochu mrkve a celeru.
25. 1. 2021 23:15
lenkadra: Dekuji.
25. 1. 2021 21:27
Veronika.Hrozna: sýr je v každé vrstvě (lazaně, omáčka, sýr, omáčka, lazaně ...) a lazaně jsou prostě suché pláty v krabičce a předvářet se nemusí
23. 1. 2021 17:17
magdalenka: Vyzerá, že ano. Inak by sa to asi nedalo, takto pokrčiť pred plnením. Syr je iba navrchu. Autorka prezradí!
23. 1. 2021 15:51
Já lasagne nikdy nepředvářím, ať používám jakoukoliv značku. Podle mě to není potřeba, "uvaří" se v omáčce a v bešamelu (nemíchám bešamelovou omáčku s boloňskou dohromady, ale střídám je mezi jednotlivými vrstvami lasagní). Casino má ale pravdu, že pečení by mělo být delší. Není to žádná věd - stačí do lasagní vbodnou dvouzubou vidličku - pokud projede vrstvami lehce, jsou lasagne už dostatečně měkké a je pak už jen na nás, jak moc chceme mít vrchní sýrovou vrstvu opečenou.
23. 1. 2021 15:23
casino: na predposlednej fotke to skrkvané by mohli byť predvarené lasagne...alebo je to syr?
23. 1. 2021 12:31
Mě zaujal bod 2 postupu (Vznikne rádoby bešamel.) poněkud netradiční způsob ale nevyznívá to až tak úplně blbě
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že
23. 1. 2021 08:23
Lasagne predvárate pre vrstvením? Dík.
22. 1. 2021 23:51
snoopdogg: Pročpak Chcete přijít ochutnat???
22. 1. 2021 22:43
Vase prvni jidlo, co jste varila
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 46 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 52 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, olej, sýr gouda, protlak rajčatový, mléko, mouka hladká, koření adžika, sůl
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
10 názorů