Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2021 17:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 812 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny51,56 g
Tuky33,76 g
Vláknina75,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 966 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy122,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

26. 10. 2021 16:31

Tonja: môžete mi odpovedať, ako a kde na vás ja útočím?

Tonja

26. 10. 2021 16:27

Uvařil jsem a hodnotím: Polévka je velmi dobrá, takové já mám rád.

Poznámka k předchozí diskusi: Dajdo a magdalenko, já jsem se autorky receptu maris slušně zeptal, proč dává současně koriandr i petržel a maris mi odpověděla, že má ráda hodně zeleného a výraznou chuť koriandru trochu tlumí petrželí. To je pro mě zcela uspokojivá odpověď. Zdůrazńuji, že jsem se slušně zeptal, recept jsem nekritizizoval, tak nechápu, proč na mě musíte hned útočit. Vaše reakce jsou neadekvátní. Snad by se měly hodnotit recepty, nikoliv neomylnost jednotlivých kuchařek.

magdalenka magdalenka

3. 7. 2021 10:32

Tonja: nie som Dajda, ale snáď môžem odpovedať...pozrite si, prosím, link, čo dala Dajda, aj diskusiu pod tým receptom.

Tonja

2. 7. 2021 21:28

Dajda: Dajdo, odpovídáš na můj dotaz. Pro Tvůj případ by to bylo tak, že k masu dáš smetanovou omáčku i červené víno se zavařeninou, obojí společně, obojí dohromady. Toto jsi tak udělala?

maris maris

26. 2. 2021 13:49

Dajda: děkuju:-K

maris maris

26. 2. 2021 13:47

Tonja: mám ráda hodně zelených bylinek v polévkách. Koriandr je hodně výrazný, tak jsem ho doplnila ještě i hladkolistou petrželí, která zase tak výrazná není a s koriandrem se rozhodně netluče. ;-), ale rozhodně se může dát buď to nebo ono, každý podle chuti;-):-8

Dajda Dajda

26. 2. 2021 13:40

Tonja: Tak proč to jednou nezkusit dohromady? ;-) Maris recepty jsou výborné. Například: léta jsem dělala maso buď se smetanovou omáčkou (svíčková) nebo na červeném víně se zavařeninou. Zdálo se, že to dohromady nejde. Nicméně jednou jsem to podle Maris zkusila dohromady https://www.toprecepty.cz/recept/9407-veprova-kyta... a sama jsem se přesvědčila, k jakému skvělému konci to vede! <3

Tonja

26. 2. 2021 13:11

Dotaz: Proč kombinujete petržel a koriandr? Podle mého názoru se do konkrétních jídel používá buď to nebo ono, buď petrželka nebo koriandr. Tak to alespoň v originálech receptů nacházím; v Evropě petržel, v Asii koriandr, jen v oblasti arabských států ve Středomoří obojí, ale ne dohromady.

maris maris

19. 2. 2021 18:34

Terezko, moc děkuju:-K

tejaja tejaja

19. 2. 2021 18:08

Maruška, krásna polievočka.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka červená, celer, koření kari, zázvor, mléko kokosové, vývar zeleninový, sůl, chilli, koriandr čerstvý, petržel

TopRecepty.cz

Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pxO2