Jahodová bublanina s tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 197 kJ / 3 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
Tuky | 172,38 g |
Vláknina | 38,41 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 418,72 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 25 minutami
Palačinkové rolky
Přidáno před 1 hodinou
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 49 minutami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 1 hodinou
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 1 hodinou
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 2 hodinami
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Suroviny: jogurt, mléko, olej, cukr, vejce, mouka špaldová hrubá, kypřící prášek, soda jedlá, jahody čerstvé, tvaroh, cukr, škrob kukuřičný, rum, máslo, mouka, cukr, skořice
Jahodová bublanina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5OqB
0 názorů