Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané maso - vepřové

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2021 20:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 727 kJ / 2 564 kcal
Bílkoviny305,92 g
Tuky129,01 g
Vláknina16,81 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 8,81 g
Sůl21,85 g
Sacharidy40,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, ocet rýžový, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř mletý, sůl, paprika sušená uzená, koření ďábelské, olej

TopRecepty.cz

Trhané maso - vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqj6