Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fakt dobrá kapusta

Hodnocení receptu je 3,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

16. 11. 2020 18:36

Suroviny

Porce: 4+

Nutriční hodnoty

Energie4 900 kJ / 1 171 kcal
Bílkoviny107,00 g
Tuky67,45 g
Vláknina14,12 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 2,90 g
Sůl7,02 g
Sacharidy29,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Určitě si pamatujete rozvařenou kapustu ze školní jídelny. Mám kapustu ráda v polévce, uvařenou trošku více, než na skus, ale aby se musela ještě kousat a ne rovnou polykat.. Tak ji tak dělám. Už ji u mě jedí i zarytí nepřátelé kapusty.

Mrkev dávám kvůli barvě a trochu i chuti. Koření i bujón mám vyzkoušené, sedí tam.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, kmín celý, sůl, maso vepřové mleté, cibule červená, koření grilovací, bujón, pepř, chilli paprika čerstvá, olej, kapusta, mrkev, mouka polohrubá, voda, česnek, máslo

TopRecepty.cz

Fakt dobrá kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zLXq