Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 11. 2020 02:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie19 730 kJ / 4 716 kcal
Bílkoviny238,67 g
Tuky347,95 g
Vláknina32,15 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 9,51 g
Sůl11,60 g
Sacharidy146,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Otec Manuel

24. 11. 2020 20:42

medanek: Děkuji, moc rád vyzkouším...

medanek medanek

24. 11. 2020 19:40

Otec Manuel: Popravdě, já používám většinou tu variantu s namočenou, vyždímanou utěrkou. Ale je třeba dát do nádoby dle množství masa. Čím menší kousek masa, tím menší nádobu. Já nakládám více kusů a snažím se spíše do nádoby napěchovat a dále už, jak je psané.:-)

Otec Manuel

23. 11. 2020 18:13

medanek: Prosím o informaci, kterou variantu uložení v lednici doporučuješ: zabalení do potravinářské fólie (vakuovačku nemám), nebo uložení do nádoby a přikrytí namočeným plátnem jako ve Tvých podobných receptech na bůček nebo kýtu? Je v tom rozdíl prosím?
Děkuji za rady a přeji hezký den!

medanek medanek

20. 11. 2020 16:34

hospodyne: :-K:-K;-) Není zač

hospodyne

20. 11. 2020 14:52

:-KTo by mě nikdy nenapadlo, vždycky jen k nějaké konkrétní příležitosti. Ale když jsem byla ještě malá, protože se zabíjela tři prasata najednou, spousta masa byla naložená, bralo se průběžně k jídlu. Úplně jsem na to zapomněla. Moc děkuji za připomenutí:-K:-K

medanek medanek

19. 11. 2020 14:42

hospodyne: Moc děkuji:-K :-* , já už nakládám každé maso. Zvykla jsem si na to, chuť masa je úplně jiná ;-)

hospodyne

19. 11. 2020 14:35

:-Kkrásná prezentace.:yes::yes:
Také máme naložené maso, po zabíjačce, tak budu moci " opisovat".

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, rychlosůl, cibule, mrkev, česnek, slanina uzená, pepř bílý, sádlo, sůl, olej, voda, špenát baby, cibule, česnek, sádlo, těstoviny tarhoňa, máslo, sůl, pepř bílý, voda, kapie, špenát

TopRecepty.cz

Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YO5A