Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedinský guláš (v remosce)

Hodnocení receptu je 4,2 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

25. 11. 2020 12:08

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 609 kJ / 1 341 kcal
Bílkoviny111,20 g
Tuky65,13 g
Vláknina37,16 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy65,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl připravován dle kuchařky ,,Pečeme zdravě a chutně"

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 11. 2020 22:24

Mě spíše zajímá ta kávová lžička papriky na 1,9 kg surovin ???? To bude Segedýn bledulka !

Eja57 Eja57

25. 11. 2020 22:17

casino: no...nevaří...ale pokud jim někdy zbyde klasický guláš, a potřebují víc porcí, zkusej přidat trochu překrájené dobré kysané zelí trochu vymačkané, podusit do oblíbené konzistence zelí...smetanu dle zvyklostí, dochucení lákem ze zelí rovněž...dají vědět...;-)

MamlajdaD MamlajdaD

25. 11. 2020 19:51

casino: magdalenka: Já jsem před pár léty na podobný recept narazila a hned jsem ho musela vyzkoušet. No nebylo to špatné, ale když je člověk zvyklý na chuť seged. guláše z vepřového masa, tak to bylo trochu divné, jiné. Ale špatné to opravdu nebylo. Asi záleží, jak to kdo má rád. ;-) :-8:-K

magdalenka magdalenka

25. 11. 2020 19:22

casino: nám viac chutí z hovädziny...pomaly dusené hovädzie, zahustenie guláša rozdusenou cibuľou...má to niečo do seba.

casino casino

25. 11. 2020 18:56

No, netušil jsem, že segedín se vaří i z kravího masa... ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, cibule, vývar, zelí, smetana na vaření, olej, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, pepř

TopRecepty.cz

Segedinský guláš (v remosce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glkr