Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nafoukané sušenky

Vynikající nafoukané sušenky připomínají tradiční crinkles, jsou křupavé na povrchu a uvnitř krásně měkké a vláčné. Když je upečené a vychladlé uzavřeme do dózy nebo skleněné nádoby, vydrží déle měkké jako čerstvé.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

25. 11. 2020 13:12

Suroviny pro 20 kusů

20 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 594 kJ / 1 576 kcal
Bílkoviny27,56 g
Tuky69,16 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy205,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sušenky jsou moc dobré a měkké, kdo chce, může nahradit hořkou čokoládu mléčnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Teryshek Teryshek

14. 10. 2021 20:18

Jsou dobré jen moc hořké. Příště bud min hořké čokolády nebo nakombinovat hořkou s mléčnou a nebo dát jen mléčnou

MiskaM MiskaM

25. 11. 2020 23:58

Eja57: děkuji :-K
Ano mám to vyzkoušené a dokonce jsem to viděla někde na netu, mám je v takové skleněné dóze ty sušenky a u nich plátek toustovýho chleba a jsou měkké krásné u nás jsou hned pryč takže nějak nestačí ztvrdnout.

Eja57 Eja57

25. 11. 2020 21:14

Další verze na "crinkles", v úplně jiném poměru surovin než to znám, líbí se mi malé množství cukru v základu:yes:. Vyzkouším, já se 70% čokoládou, crinkles musí být černé jak noc;-).
Máš vyzkoušeno jak dlouho vydrží měkké? Já u svého receptu tak 4 dny, pak při jakémkoli skladování ztvrdnou a už nikdy nezměknou;-( - ale využila jsem je jako skvělý základ pro "triffle"....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, čokoláda hořká, máslo, cukr krupice, vejce, prášek do pečiva, sůl, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Nafoukané sušenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpoJ